Medewerkers

Vicky-2

In 2005 heb ik mijn studie geneeskunde (Universiteit van Amsterdam) afgerond, waarna ik in 2008 de huisartsenopleiding ben gestart. Als waarnemend huisarts heb ik vervolgens in de regio Maastricht en nabijgelegen dorpen gewerkt. In juli 2017 heb ik de voormalige praktijk van dr. Hardy overgenomen. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk.
BIG: 89064474501

Mw. drs. V. van de Berg

Huisarts
Lizzy-2

In 2015 heb ik mijn studie geneeskunde afgerond en ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Maastricht. Sinds 2018 ben ik waarnemend huisarts in Maastricht, de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik werk op de maandagen in de praktijk van drs. Van de Berg.
BIG: 59918728701

Mw. drs. L. Vuurman

Waarnemend huisarts
Marleen-1

Ik ben sinds 1983 gediplomeerd doktersasssistente. Vanaf 1999 werk ik in (de voorloper van) deze praktijk. Tevens werk ik 8 uur per week als triage-assistente op de Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland. Ik ben op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

Marleen Emmen

Doktersassistente
Diana-2

Ik ben sinds 2004 gediplomeerd doktersassistente en werkzaam in deze praktijk (en de voorloper ervan). Tevens werk ik 18 uur als triagist bij de Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland. Ik ben op maandag en dinsdag in de praktijk aanwezig.

Diana Frijns

Doktersassistente
Suzanne-2

Sinds september 2019 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag en woensdag ochtend. Als vooropleiding heb ik HBO verpleegkunde gedaan. In dat laatste jaar heb ik tevens de opleiding tot POH afgerond. Voorheen heb ik als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt.
BIG: 09918681330

Suzanne Hameleers

Praktijkondersteuner somatiek
Yvonne-2

Ik heb mijn studie Psychologie gevolgd aan de Universiteit Maastricht en heb deze afgerond in 2017. Na te hebben gewerkt als psycholoog in een GGZ instelling ben ik sinds 1 augustus werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik ben aanwezig op de vrijdag in deze praktijk.

Yvonne Bouwens

Praktijkondersteuner GGZ (via ZIO)
Maryse-1

Ik ben sinds december 2018 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat zij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie & Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financiën en Middelen. Ik ben op donderdagochtend aanwezig.

Maryse Vissers

Praktijkmanager (via ZIO)
Translate »
Call Now Button